Audioproducties en voice-overs

Vertalen van tekst of idee naar geluid in Ludejo Studios

Podcast

Heb jij een leuk idee voor een podcast, maar niet de juiste apparatuur of kennis van audio-editing? Klop dan bij ons team aan, want dit vinden we superleuk om voor jou te doen. We komen met een pop-upstudio naar de opnamelocatie, waar de audio-engineer alles voor je regelt, zodat je zelf alleen maar hoeft te starten. We hebben ook beschikking over een vaste opnamestudio als die nodig of beter is. Tijdens de geluidsopnames kun je ervoor kiezen meteen videobeeld op te nemen. Na editing krijg je de opnames in het door jouw gewenste formaat aangeleverd.

Vraag hier je een offerte voor het opnemen van een podcast.

Audiotour

Met onze grote liefde voor kunst en cultuur, zijn we heel blij dat we audiotours voor museums maken. De taal van kunst, cultuur en geschiedenis is een niche waar we ons graag in bewegen. De vertaling van de teksten gaat vooraf aan het opnemen ervan. We nemen vaak op locatie op en komen met onze mobiele audiostudio naar het museum. Uiteraard kan een opname ook ergens anders plaatsvinden.

Je kunt zelf voice-talents aanleveren als je die al kent, of onze projectmanager zorgt voor een geschikte stemacteur voor de opnames van de content van het museum.

Vraag hier je offerte voor het opnemen van audiotours en audioproducties.

Audioproducties en Voice-over

Heb je een video gemaakt, of is er een bestaande video waarvoor je een voice-over wilt? Ons audioteam neemt de audio graag voor je op en zorgt ook dat deze in de video komen. Wil je de voice-overs in meerdere talen? Dan maken we eerst een transcriptie van de bestaande tekst.

Bij het vertalen houden we een lengterestrictie aan, zodat de voice-over in de nieuwe taal goed in jouw video past. Nadat de tekst is vertaald, starten de opnames meteen.

Onze voice-overs gaan ook aan de slag als het gaat om robot-commando’s, bijvoorbeeld voor de robotgrasmaaier of -stofzuiger.

Heb je een andere vraag waar je een audioproductie voor nodig hebt? Neem dan contact op met onze projectmanagers. Zij helpen je graag verder.

back to top button