Wij steunen CLEAR Global

CLEAR Global, met haar community van vertalers (Translators without Borders) deelt onze ambitie om communicatiekloven te overbruggen. Wij steunen CLEAR Global sinds 2017 actief.

Andrew en Malon begonnen met fondswervingsacties, toen er nog geen geld in het bedrijf was om te doneren (2017 was ons startjaar). Wij kozen ervoor onze talenten in te zetten. Terwijl het team zich uitbreidde, sloten meer mensen zich aan om te helpen promoten. De jaarlijkse inzamelingsacties mochten wij houden tijdens belangrijke internationale branche-evenementen, zoals GALA en EUATC. We groeiden als bedrijf en kunnen zelf over de besteding van onze winst beslissen. Daarom besloten we om meer te doneren (in geld). De fondswervingsacties blijven we ook doen: veel te leuk!

Malon legt uit: “Ik geloof – en mijn team staat hier volledig achter – in geven. Ook, of misschien wel vooral, in moeilijke tijden. Als je geeft, blijft er iets stromen. Geven geeft vertrouwen in een hoopvolle toekomst voor iedereen. Ludejo is het bedrijf dat ik heb opgericht op een fundament van liefde. We zijn dankbaar dat we CLEAR Global financieel kunnen steunen. We blijven CLEAR Global ook steunen met onze tijd en onze talenten.

“Ludejo is een van onze meest gewaardeerde sponsors. Ze steunen consequent ons werk, zorgen voor bewustwording en pleiten voor inclusie. En ze doen dat op de meest leuke en creatieve manier. Hun bedrijfsmodel – steun aan de community boven winst – is echt inspirerend, en ik hoop dat het op een dag de norm zal zijn”, aldus Aimee Ansari, CEO van CLEAR Global.

Als diamantsponsor van CLEAR Global bevestigt Ludejo hun engagement om de toegang tot informatie meer inclusief te maken. Het sponsorschap versterkt ook de internationale samenwerking voor meertalige communicatie en dialoog.

Over CLEAR Global

CLEAR Global is een non-profit organisatie die mensen helpt belangrijke informatie te verkrijgen en gehoord te worden, ongeacht de taal die ze spreken. Met innovatieve taaltechnologische oplossingen, onderzoek en een community van meer dan 100.000 mensen, ondersteunt CLEAR Global partnerorganisaties die in verschillende contexten over de hele wereld werken. CLEAR Global is opgericht om wereldwijde communicatie en toegang tot informatie voor alle mensen, ook die in armoede en oorlogsgebieden, te verbeteren.

Doe jij mee?

Steun het werk van CLEAR Global

back to top button