Neem contact op

Bij Ludejo hechten we grote waarde aan open communicatie en willen we het makkelijk voor je maken om contact met ons op te nemen. Of je nu de voorkeur geeft aan het gemak van digitale communicatie of aan een persoonlijkere manier van interactie, bij ons kan het allemaal. Hier vind je de verschillende manieren waarop je in contact kunt komen met ons team:

1. E-mail:

Stuur een e-mail naar pm@ludejo.eu. Ons toegewijde team bewaakt de inbox tijdens onze kantoortijden, zodat je altijd een snel antwoord krijgt op al je vragen. Of je nu iets wilt weten over onze dienstverlening, hulp nodig hebt of een aankomend project wilt bespreken, e-mail is een gemakkelijke en effici├źnte manier om contact op te nemen.

2. Telefoon:

Voor wie meer voelt voor de directheid van een telefoongesprek zijn we te bereiken op +31 33 3310003. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je tijdens onze kantoortijden te helpen. Of je nu op zoek bent naar informatie, projectdetails wilt bespreken of gewoon een menselijke stem wilt horen, onze lijn staat altijd voor je open.

3. Post:

Hoewel e-mail en telefoon snel zijn, kan het soms zijn charme hebben om iets tastbaars te sturen. Voor een traditionelere vorm van correspondentie kun je post (documenten, brieven, kaarten, cadeautjes ­čśÇ) sturen naar ons postadres: 

Algolweg 9 unit 14

3821 BG, Amersfoort. 

4. Bezoek ons kantoor:

Als je het nog persoonlijker wilt, kun je ook een bezoek aan ons kantoor brengen. We geloven in het kweken van sterke relaties, en daarvoor kan een persoonlijke ontmoeting van grote waarde zijn. Je kunt altijd bij ons langskomen voor een kop koffie. Ons kantoor vind je op het volgende adres:

Algolweg 9 unit 14

3821 BG, Amersfoort. 

Ongeacht of je een klant bent of iemand die in onze dienstverlening is geïnteresseerd, we heten je met veel plezier welkom op onze werklocatie.

Welke methode je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat ons team er alles aan zal doen om buitengewone diensten te verlenen en snel een antwoord te vinden op al je behoeften. We begrijpen dat effectieve communicatie de kern vormt van ons bedrijf en streven ernaar om deze zo naadloos mogelijk voor je maken.

Bij Ludejo kijken we ernaar uit om van je te horen, samen te werken aan projecten en samen nieuwe mogelijkheden te verkennen. Je communicatiereis begint hier. Ludejo: Vertaalt, Verhaalt, Verbindt.

back to top button