Copywriting2020-05-29T17:35:23+02:00

Copywriting

Copywriting Ludejo

Moeite met het vinden
van de juiste woorden?

Blogs schrijven. Je wil wel, maar wanneer je tijd vrijmaakt om te schrijven, betrap je jezelf erop dat je na een uur nog steeds naar een leeg beeldscherm zit te staren. Je weet dat je kwalitatieve content nodig hebt om vertrouwen en autoriteit op te bouwen bij je publiek, maar waar haal je in hemelsnaam de tijd en inspiratie vandaan om die content consequent te schrijven en te publiceren?

Online marketing. Wat je ook probeert, het lukt je niet je conversie omhoog te halen en nieuwe klanten aan te trekken. Was er maar iemand die je kon helpen je SEO-rankings een boost te geven en meer leads te krijgen …

En dan is er nog je website. Hard toe aan een make-over, maar je weet niet waar je moet beginnen en het lukt je maar niet om de juiste woorden te vinden. Om wanhopig van te worden. Een platform creëren waarmee je jezelf voorgoed op de online kaart zet: dat is wat je wil, maar de hoeveelheid werk die daarvoor nodig is, maakt dat de moed je in de schoenen zinkt nog voordat je je laptop hebt opengeklapt. Hoe fijn zou het zijn als iemand die klus van je over kon nemen …

No worries, we’ve got your back.

Wij helpen je met het vinden van de juiste woorden. Relevante en waardevolle copy en content die voor jou werken en die leiden tot meer naamsbekendheid, nieuwe klanten en interessante samenwerkingen.

Of het nu gaat om een pakkende website, een online marketingcampagne of inspirerende video- en audioscripts: wij staan voor je klaar.

Onze contentspecialisten leveren content die overtuigt en aanzet tot actie. Inhoudelijke en originele teksten − met, indien gewenst, een vleugje humor − die helpen jouw product of dienst aan de man te brengen. Geen clickbait of dertien-in-een-dozijn-teksten vol grammatica- en spelfouten (waarmee je niet alleen potentiële klanten afstoot, maar waar ook Google niet bepaald blij van wordt), maar content van kwaliteit.

Copy en content
die voor jou werken

Onze succesformule
voor kwaliteitscontent

We verdiepen ons in jouw onderneming en nemen de tijd om een goede strategie voor jou te bepalen. Op die manier bedenken en realiseren we samen met jou een contentaanpak die standhoudt en resultaten oplevert.

Als kers op de spreekwoordelijke taart maken we ook nog een contentkalender voor je. Daarmee heb je altijd toegang tot een actueel en overzichtelijk document waarin je nuttige informatie kunt vinden over topics, soorten content, kanalen, publicatiedatums en links naar reeds gepubliceerde content. Handig toch? Dat werkt een stuk fijner dan een uitgebreide verzameling felgekleurde post-its op de rand van je computerscherm. Bovendien helpt een contentkalender je bij het vooruit plannen van content. Een week, een maand, it’s up to you. Zo kun jij lekker achterover leunen terwijl je content voor jou werkt. Laat die leads maar komen!

Even concreet. Wat kunnen we voor je doen?

Voorbeelden van contentdiensten die wij jou kunnen bieden, zijn:

– marketingmaterialen

– (SEO-)artikelen

– video- en audioscripts

– blogs en socialmediaposts (Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter)

– (online) nieuwsbrieven

– copy voor de lancering van je online cursus of (e-learning)programma

– content coaching

Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via pm@ludejo.nl of via het contactformulier. Ons toegewijde team staat voor je klaar.

Wat onze klanten vinden

Het team van Ludejo BV heeft voor Basic-Fit vertalingen uitgevoerd van verschillende grootte en aard. Basic Fit is een groeiende fitnessketen met 600+ vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Ludejo heeft voor ons allerlei soorten vertalingen correct uitgevoerd, zowel qua taal als context. Onze ervaring met Ludejo is heel positief. Zelf als opdrachten veel haast hadden, werden deze snel en adequaat opgepakt, en de kwaliteit bleef gewaarborgd. De teams van vertalers waarmee wij grotendeels hebben gewerkt hadden veel vakkennis op juridisch- en marketinggebied. Positieve punten tijdens de samenwerking waren: tijdige leveringen, correct uitgevoerd werk en passende toon en kennis qua context.

Esther Jansen, Basic-Fit International

Deskundig, no-nonsens en opgewekt, zo zou ik de vakmensen van Ludejo omschrijven. Vertalers die je op een snelle, flexibele en oplossingsgerichte wijze begeleiden en altijd binnen de afgesproken termijnen leveren. Of het nou om grote of kleine opdrachten gaat maakt geen verschil. Telkens wordt met de zelfde zorg aan de opdrachten gewerkt, zodat de vertalingen van uitstekend niveau zijn.

mr. A.T. (Tom) Brouwer, Brouwer Legal

“Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit die Ludejo levert. Ludejo denkt mee en kijkt verder dan alleen de behoefte naar de vertaling. Ze checken ook de inhoud van de teksten, verdiepen zich in de context en herschrijven waar nodig. Verder zijn ze op de hoogte van de laatste SEO ontwikkelingen en verwerken dit in webteksten. Ook is het regelmatig voorgekomen dat we last minute nog een vertaling nodig hadden waarbij zij altijd een flexibele houding hadden en mee dachten in mogelijkheden. Ludejo is een contentbureau dat klaar is voor de toekomst.”

Christel Scholten, Clearscope NL

Veelgestelde vragen

Voor welke talen bieden jullie copywriting?2020-05-29T17:35:13+02:00

Op dit moment bieden we copywriting in het Nederlands en in beperkte mate in het Duits, Engels en Frans.

Kunnen jullie mijn copy ook vertalen?2020-05-29T17:38:20+02:00

Absoluut. We vertalen van en naar alle ‘grote’, meest gesproken talen, maar staan ook open voor speciale aanvragen. Kijk op de pagina over onze vertaaldiensten voor alle informatie.

Wat voor teksten schrijven jullie?2020-05-29T17:39:10+02:00

Dat is aan jou! Misschien heb je een korte productbeschrijving nodig, of heb je een nieuwe website waarvan alle teksten nog geschreven moeten worden. Neem gerust contact met ons op om jouw specifieke wensen aan ons voor te leggen.

Doen jullie ook aan SEO?2020-05-29T17:40:34+02:00

Ja, indien gewenst schrijven we teksten die zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachine. We gebruiken de keywords die jij ons doorgeeft, of als je wil, helpen wij je met SEO-research. Bekijk ook eens onze blogs “8 tips om je website SEO-proof te maken” of “3 gratis SEO-optimalisatietools voor smakelijke content”.

Ik heb zelf al een tekst geschreven, maar ik wil graag dat er nog iemand naar kijkt. Kunnen jullie dat doen?2020-05-29T17:42:03+02:00

Ja, dat doen we met alle plezier! We corrigeren, reviseren of editen de tekst om de foutjes eruit te halen of om de stijl te verbeteren, afhankelijk van jouw wensen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ga naar de bovenkant