Background image

Nederlandse taal en cultuur voor beginners: jouw sleutel tot succes in Nederland

De cursus ‘Nederlandse taal en cultuur’ van Ludejo in Amersfoort is anders dan andere taalcursussen. Het is een unieke ervaring. Met deze op maat gemaakte cursus Nederlands voor expats integreer je zo snel mogelijk in Nederland.

Nederlands leren gaat niet alleen over de taal. Natuurlijk kun je klanken, woorden en zinnen nazeggen met een app, maar is dat de beste manier om een taal te leren?

De taal beheersen betekent ook onderdeel worden van de cultuur. In onze lessen leer je de Nederlandse cultuur echt kennen. (Nee, niet de flauwe clichés over windmolens, tulpen en gierige mensen op klompen, maar hoe het leven hier echt is.)

Groepslessen

Maximaal 6 personen per groep, dus veel persoonlijke aandacht.

Duur van de cursus:

  • De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen
  • Lesduur: 2,25 uur
  • Wij zorgen voor lesmateriaal
  • Koffie/thee met een Nederlandse lekkernij

Betaal vooraf per les: € 95,00 (ex 21% btw).

Of betaal vooraf voor de hele cursus en ontvang 5% korting. € 722,00 (ex 21% btw).

In veel gevallen betaalt het bedrijf waar je werkt de cursus. Wij stellen dan een bedrijfsfactuur op.

Privélessen

Dit is maatwerk. We kijken samen naar wat je nodig hebt en hoeveel lessen we inplannen. Ook datum en tijd zijn aangepast aan jouw behoeftes. Per les van 2 uur: € 125,00. In veel gevallen betaalt het bedrijf waar je werkt de cursus. Wij stellen dan een bedrijfsfactuur op.

Locatie:

  • Het kantoor van Ludejo in Amersfoort
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Dichtbij station Amersfoort-Schothorst

Een unieke manier van leren

De cursus ‘Nederlandse taal en cultuur’ van Ludejo in Amersfoort biedt expats een unieke manier van leren. Eentje die verdergaat dan de taal leren. Dompel jezelf onder in het leven in Nederland, leer stereotypen ontkrachten en bouw echte banden op. Van de Nederlandse etiquette tot het onderwijs en het beroepsleven: taalbeheersing is de sleutel tot echte betrokkenheid en waardevolle ervaringen. Stap buiten de bubbel van expats en maak kennis met lokale tradities en culturele pareltjes. Als je het Nederlands beheerst, raak je dieper verbonden met het land.

Ga op een transformerende reis, waar Nederlands leren niet alleen over woorden gaat, maar ook over verweven raken met de Nederlandse samenleving. Zo verrijk je je leven in Amersfoort en daarbuiten.

Onze docenten

De docenten zijn Suzanne van Duijn en Malon Hamoen.

Suzanne van Duijn

Na haar onderwijspropedeuse te hebben afgerond, besloot Suzanne taalwetenschappen te gaan studeren. Haar sociale kant komt duidelijk naar voren in haar master in meertaligheid en taalstoornissen, in combinatie met haar sterke interesse in Nederlands als tweede taal.

De meeste leerstof voor de cursus ‘Nederlandse taal en cultuur’ van Ludejo, die gebaseerd is op kennis, is door Suzanne opgesteld.

Malon Hamoen

Malon heeft een passie voor taal en communicatie. Ze is de oprichter van Ludejo en heeft bovendien veel schrijfervaring. Met haar filosofische kijk op het leven heeft ze altijd de drang gevoeld om ander culturen te verkennen. Haar nieuwsgierigheid naar de menselijke ervaring is oneindig. Tijdens haar vele reizen heeft ze de verschillen en overeenkomsten tussen mensen over de hele wereld ontdekt.

Met hun vaardigheden en kennis hebben Suzanne en Malon een unieke cursus gecreëerd die echt een verschil zal maken in het dagelijks leven van nieuwe inwoners van Nederland.

Dit is een land met een rijk cultureel landschap. Mensen hechten veel waarde aan het begrijpen en respecteren van lokale gewoonten, tradities en sociale normen. Je verdiepen in de Nederlandse cultuur gaat veel verder dan een bezoek aan het Rijksmuseum in Amsterdam of een uitstapje naar de tuinen van de Keukenhof. Het is een toegangspoort tot waardevolle connecties en tot persoonlijke en professionele groei.

Wil je meer weten over onze cursus ‘Nederlandse taal en cultuur’? Bel dan naar: +31 33 3310003 of stuur een e-mail naar course@ludejo.eu

back to top button