Grafisch ontwerpers

Vertalen van tekst of idee naar beeld

Infographics, video’s, reels en animaties

Is het niet heerlijk dat je in één team al je contentwensen kwijt kunt? Want waarom zou je voor grafisch design ergens anders heen moeten gaan, dan voor het schrijven of vertalen van je teksten? Waarom kun je wel audio in een studio opnemen, maar maakt niemand een mooie promo of ad? Als je bij verschillende bedrijven moet aankloppen, duurt het proces veel langer dan je wilt en bovendien is het maar de vraag of het zo goed is. De vertaler die je dan boekt, is niet betrokken geweest bij het schrijven van de tekst en de grafisch ontwerper niet bij de vertaling of geluidsopname. Een multidisciplinair team neemt die hick-ups voor je weg, zodat je krijgt wat je nodig hebt, onder één dak.

Wat kun je van deze creatievelingen verwachten?

  • Kennis van zaken over je bedrijf en de rest van de content.
  • Alle projecten worden gestart door de projectmanager die overzicht houdt over alle processen voor jouw aanvraag.
  • Grafisch vormgeving voor o.a. roadmaps, infographics, LinkedIn-posts of -achtergronden, headers voor blogs en artikelen.
  • Vormgeving, scripts en storyboards voor het maken van reels (voor jouw social media) en animaties.
  • Unieke foto’s, gemaakt door een ervaren, gekwalificeerde fotograaf, alleen voor jouw content te gebruiken (geen stockfoto’s).

Ons unieke ‘lean en agile’ proces maakt dat je content op een snelle en volledige manier voor jou gemaakt wordt. Snel, efficiënt, creatief en steengoed. Vertaald in taal en tekst, beeld en geluid. Alles wat je nodig hebt, en meer.

Vraag hier je offerte of een gesprek aan om jouw contentwensen te bespreken.

back to top button