Grafische vormgeving

Grafisch Vormgeven Ludejo

Visuals die jouw
boodschap ondersteunen

Wist je dat onze hersenen visuele informatie veel sneller en makkelijker opnemen dan geschreven tekst? Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer bedrijven kiezen voor een communicatiestrategie waarbij beeld minstens zo’n belangrijke rol speelt als geschreven tekst.

Dit heeft natuurlijk te maken met de populariteit van platformen als Pinterest en Instagram, maar visuele content wordt ook steeds vaker ingezet ter ondersteuning van tekstuele content.

Mocht je nu denken, “Ik wil ook wel een slice van die visual content-cake”, maar beschik je zelf niet over de tijd of de graphicdesignskills om daarmee aan de slag te gaan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je met het creëren en doorvoeren van jouw visuele identiteit, bijvoorbeeld door het maken van infographics voor je website of online nieuwsbrief. Maar ook voor het ontwikkelen van sales decks of een onderscheidende huisstijl kun je bij ons aankloppen.

Van infographics
tot sales decks

Vorm creëren
vanuit inhoud

Wij creëren vorm vanuit inhoud. We luisteren en denken met je mee om zo samen tot een ontwerp te komen dat aansluit bij jouw specifieke wensen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via pm@ludejo.eu of via het contactformulier. Ons toegewijde team staat voor je klaar.

Klik hier voor een voorproefje van de mogelijkheden.

Wat onze klanten vinden

Het team van Ludejo BV heeft voor Basic-Fit vertalingen uitgevoerd van verschillende grootte en aard. Basic Fit is een groeiende fitnessketen met 600+ vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Ludejo heeft voor ons allerlei soorten vertalingen correct uitgevoerd, zowel qua taal als context. Onze ervaring met Ludejo is heel positief. Zelf als opdrachten veel haast hadden, werden deze snel en adequaat opgepakt, en de kwaliteit bleef gewaarborgd. De teams van vertalers waarmee wij grotendeels hebben gewerkt hadden veel vakkennis op juridisch- en marketinggebied. Positieve punten tijdens de samenwerking waren: tijdige leveringen, correct uitgevoerd werk en passende toon en kennis qua context.

Esther Jansen, Basic-Fit International

Deskundig, no-nonsens en opgewekt, zo zou ik de vakmensen van Ludejo omschrijven. Vertalers die je op een snelle, flexibele en oplossingsgerichte wijze begeleiden en altijd binnen de afgesproken termijnen leveren. Of het nou om grote of kleine opdrachten gaat maakt geen verschil. Telkens wordt met de zelfde zorg aan de opdrachten gewerkt, zodat de vertalingen van uitstekend niveau zijn.

mr. A.T. (Tom) Brouwer, Brouwer Legal

“Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit die Ludejo levert. Ludejo denkt mee en kijkt verder dan alleen de behoefte naar de vertaling. Ze checken ook de inhoud van de teksten, verdiepen zich in de context en herschrijven waar nodig. Verder zijn ze op de hoogte van de laatste SEO ontwikkelingen en verwerken dit in webteksten. Ook is het regelmatig voorgekomen dat we last minute nog een vertaling nodig hadden waarbij zij altijd een flexibele houding hadden en mee dachten in mogelijkheden. Ludejo is een contentbureau dat klaar is voor de toekomst.”

Christel Scholten, Clearscope NL