KunstTaal: een inspirerende podcast om je vuurtje brandend te houden in deze gekke tijd!

KunstTaal is een productie van Ludejo Studios

In deze tijd hebben we allemaal wel behoefte aan verdieping, wat moois om te beleven! Deze podcast over kunst is gemaakt uit liefde voor de taal van het onzegbare. En uit liefde voor het (bijna) onzichtbare: kunst gemaakt door vrouwen.

In deze podcast luister je naar vrije gesprekken met de kunstenaar en ga je een ook beetje van haar houden. Je mag meekijken in haar atelier en ziet haar taal in de kunstwerken. Je wordt verrast en ontroerd.

Speciaal voor iedereen die van kunst en van verhalen houdt.

En voor jou, als je werken wilt ontdekken die je niet zomaar overal tegenkomt. Als je nieuwsgierig bent naar wat de kunstenaar beweegt en hoe zij naar de wereld kijkt.

De eerste aflevering, met Lise Sore, is te beluisteren vanaf 13 november.

Van 7 tot 15 november, deze week dus, is het nationale kunstweek. Vorige week is Lita Cabellut door @kunstweek verkozen tot kunstenaar van het jaar. Gefeliciteerd!

En terecht, vinden wij ook! Wat een prachtige verhalen vertelt zij aan ons, door haar schilderijen. De kunstweek heeft als doel om meer belangstelling te wekken voor beeldende kunst en de makers daarvan. Daar sluiten wij ons graag bij aan. 

We hebben 6 andere vrouwelijke kunstenaars geïnterviewd en dat leverde vrije, inspirerende en verrassende gesprekken op, in hun ateliers, temidden van hun werk.

Zoek op KunstTaal op jouw favoriete podcast-kanaal, of kijk de aflevering met ondertiteling op YouTube.

back to top button