Over ons2021-12-02T17:24:50+01:00

Over ons

heart Ludejo

Wie wij zijn

Ludejo is jouw partner in vertalingen en meertalige contentcreatie. Sinds 2017 bieden wij een breed scala aan communicatiediensten aan, van vertaling en revisie tot copywriting en technische documentatie. Ons team bestaat uit mensen met een grote liefde voor taal en communicatie, een grenzeloze nieuwsgierigheid en een verlangen om de wereld rondom hen te begrijpen en daarbij betrokken te zijn.

Over Ludejo Infographic

Onze
visie

Het overbrengen en beschikbaar maken van informatie en kennis die door iedereen begrepen kan worden, ongeacht woonplaats, taalgebied, opleidingsniveau en cultuur.

“Ludejo bouwt, na de start-upfase vanaf 2017, verder aan alle onderdelen:

– vertalen;

– tekstschrijven;

– grafisch vormgeven;

– audio- en videoproducties;

– technische documentatie.

We bieden tekst, beeld en geluid in meer talen.

We vertalen bestaande content.

We nemen interviews en podcasts op voor en met onze klanten.

We vullen dit aan met meertalige voice-over en vertalen de tekst voor ondertiteling. We bedenken en schrijven scripts. We stellen een contentplan op voor onze klanten.

We versterken content en informatie van onze klanten door deze te vertalen en beeld en geluid toe te voegen.

We zijn in 2025 gevestigd in onze droomlocatie: een pand met (dak)terras en ruimte voor een nieuwscafé, waar we gesprekken hebben, interessante mensen interviewen, inspireren en geïnspireerd raken.

Onze klanten komen bij Ludejo omdat zij een communicatiepartner zoeken die zich inleeft, die meedenkt en meebeweegt. Die werkt met een soepel samenwerkend team dat verschillende expertises probleemloos combineert.

We bedenken en creëren.”

We helpen jou de communicatiekloof met jouw klanten, partners, collega’s en publiek te overbruggen, onder meer door content te creëren en teksten of audiobestanden te vertalen.

Of je nu een korte marketingtekst wil laten redigeren, je website wil laten bewerken voor een internationaal publiek, of een technische handleiding met veiligheidsinstructies nodig hebt: wij zijn er voor je. Daarnaast helpen we je met (SEO-)copywriting, het schrijven en opnemen van audiocontent in onze eigen studio en de productie van video’s, van voice-overs tot ondertiteling.

Ook voor communicatieadvies en -begeleiding kun je bij ons terecht. Wil je dat we eens kritisch meekijken naar je contentmarketingplan? Of weet je niet precies welke communicatiestrategie je het beste kunt kiezen? Wij stellen vragen en denken met je mee.

Wat we
doen

Hoe we
het doen

We beschikken over een vaardig en creatief in-house team van vertalers, copywriters en technisch schrijvers. Onze projectmanagers begeleiden de opdracht van begin tot eind en schakelen de expertise in van zorgvuldig geselecteerde en gescreende partners waar nodig. Daarnaast gebruiken we alle moderne technologie die voorhanden is om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Samen zorgen we ervoor dat jouw opdracht volledig naar jouw wens bij je wordt afgeleverd.

En verder

Wij zijn geïnteresseerd in wat jij doet: wat jouw missie en gebied van expertise is, en wat de boodschap is die jouw bedrijf, instituut of stichting wil uitdragen. We helpen je groeien en jouw klanten en doelgroep te bereiken, overal ter wereld.

Omdat jouw content jouw verhaal moet vertellen.

“Ludejo is gebouwd op een fundament van liefde. We houden van ons beroep, onze klanten en ons team. We houden ervan nieuwe oplossingen, nieuwe ideeën en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. We zijn niet bang om onconventionele methoden te hanteren om onze klanten te helpen. We zijn sociaal betrokken en verliezen het menselijke element in het midden van alles nooit uit het oog. Wij zijn partners. Deze liefde is onze motivatie.”

Malon Hamoen-Giraldi

#LoveLudejo

Maak kennis met ons team

Suzanne Schouwerwou

Andrew Hickson
Andrew Hickson

Andrew Hickson

Donja Ceelie

Veelgestelde vragen

Kan ik jullie volgen op social media?2020-05-29T17:21:49+02:00

Zeker, we hebben een Facebook-pagina, Instagram-profiel en we zitten op LinkedIn en Twitter.

Hoe kom ik met jullie in contact?2020-05-29T17:22:14+02:00

Als je een offerte aan wil vragen, kan dat hier. Je kunt ons ook altijd een mailtje sturen via pm@ludejo.eu of ons bellen op +31 (0)33 331 0003.

Waar is Ludejo gevestigd?2020-05-29T17:18:25+02:00

We zijn gevestigd op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort. Ons volledige adres vind je hier.

Waar komt de naam ‘Ludejo’ vandaan?2020-05-29T17:16:06+02:00

Het woord ‘Ludejo’ komt uit het Esperanto en betekent ‘speelplaats’. Het is een verwijzing naar de speelsheid en creativiteit waarmee wij ons onderscheiden van andere vertaal- en communicatiebureaus.

Ga naar de bovenkant