Background image

Welkom bij Ludejo Studio’s – Jouw partner bij maken van podcasts

Boei je luisteraars met sterke podcasts

Geluid overstijgt fysieke barrières en dompelt ons onder in rijke persoonlijke verhalen. Wij van Ludejo Studio’s zijn gespecialiseerd in het maken van interessante podcasts met boeiende, informatieve en inspirerende content. We hebben veel ervaring met het maken van gevarieerde en impactvolle podcasts. We brengen jouw ideeën graag tot leven met onberispelijke audioproducties en deskundige vertelkunst.

Onze podcastervaring

Podcasts opnemen en bewerken:

Neem kristalheldere audio op en laat je luisteraars probleemloos meegenieten, waar je maar wilt. Profiteer van onze hypermoderne mobiele geluidsstudio en verfijnde bewerkingstechnieken. Waar wil je het gesprek aangaan? Op het platteland? Op het strand? Hoog in de bergen? 

Onze mobiele geluidsstudio:

Dankzij onze mobiele ‘Ludejo-studio’ kunnen we jouw podcast overal opnemen waar je wil. Wij komen bij je langs, waarna onze geluidstechnici alles voor je regelen.

Audioproductie en soundscapes:

Til je podcast naar een hoger niveau met meeslepende soundscapes en professionele geluidstechnieken die je publiek in vervoering brengen. 

Heb je een geweldig idee voor een audioproductie, maar ontbreekt het aan de juiste technologie en deskundigheid om dit voor elkaar te krijgen? Ludejo kan je helpen!

 

Ons portfolio

Perimeter de Podcast Airborne Museum Oosterbook

*De Perimeter: Unveiling History Through Sound:*

Laat je kleintjes kennismaken met de betoverende wereld van Roger’s Rhymes, een reeks eigenzinnige, moderne kinderrijmpjes die tot de verbeelding spreken.

Roger's Rhymes, a Ludejo Studio Production

*Roger’s Rhymes: Enchanting Nursery Rhymes for Kids:*

Laat je kleintjes kennismaken met de betoverende wereld van Roger’s Rhymes, een reeks eigenzinnige, moderne kinderrijmpjes die tot de verbeelding spreken.

The Third Rail with Malon Hamoen

*The Third Rail: Exploring Cultural Significance:*

De term ‘The Third Rail’ staat inmiddels te boek als iets krachtigs en zelfs gevaarlijks. Controversiële kwesties worden in het Engels vaak ’the third rail of politics’ genoemd. Wij willen gesprekken op gang helpen. Wij willen onderwerpen bespreken die té gevoelig worden geacht. Wij willen mensen helpen communiceren. Verdiep je in de culturele betekenis van Keti Koti met onze prikkelende eerste reeks van ‘The Third Rail’, waarin we dieper in deze belangrijke gebeurtenis duiken.

KunstTaal, het verhaal van kunst gemaakt door vrouwen in beeld en geluid

*KunstTaal: Artistic Conversations:*

Luister naar ‘KunstTaal’, waarin presentatrice Malon Hamoen interessante interviews afneemt met getalenteerde kunstenaars en onderzoekt hoe hun kunst ideeën, emoties en hun persoonlijkheden overbrengt op de wereld.

Til je podcast naar een hoger niveau met Ludejo Studio’s

Geluidseffecten voor podcasts:

Voorzie je verhalen van diepgang en emotie met onze verzameling deskundig samengestelde geluidseffecten.

Uitmuntende geluidstechnici:

Vertrouw op onze ervaren geluidstechnici en laat elke aflevering van je podcast onberispelijk en professioneel klinken.

Ga voor een meeslepende podcastervaring:

Maak van je podcast een luisterbelevenis die aanslaat bij je publiek, of hij nu bedoeld is voor musea, zakelijke marketing of educatieve doeleinden.

Welk podcastformat heb ik nodig?

Er zijn veel verschillende formats voor podcasts die je kunt gebruiken om onderwerpen en thema’s te verkennen. Deze formats komen uitgebreid aan bod in het artikel ‘Podcasts voor musea’. 

1. Het interview

2. De solo/monoloog

3. Het gesprek

4. Het panel

5. Non-fictieverhalen

Klaar om aan de slag te gaan?

Werk samen met doorgewinterde podcastprofessionals:

Sla de handen ineen met Ludejo Studio’s om je ideeën voor een podcast naar nieuwe hoogtes te tillen. Laat onze deskundigheid en ervaring je met raad en daad bijstaan in het productieproces.

Neem vandaag nog contact met ons op:

Wil je meer weten over hoe Ludejo je kan helpen bij het ontwikkelen van je eigen podcast? Heb je je eigen audio opgenomen, maar zou je willen dat het wat professioneler klonk? Mail ons dan op pm@ludejo.eu om je project te bespreken en breng je ideeën tot leven als audioverhaal.

Ludejo – Vertaalt Verhaalt Verbindt

back to top button